thelifeofelsa.blogg.se

Följ mig och mitt liv via bloggen. Bor tillsammans med min sambo i lilla Strömsund. Jobbar som spring vikarie på dagis. Finns inte så mycket mer att säga egentligen ;)

Morgon funderingar

Publicerad 2013-12-22 09:28:21 i Allmänt,

Ligger här i sängen och funderar en massa. Jag brukar göra det, eftersom det är så skönt att halv slumra i någon timme när man är ledig.

Och dagens djupa funderingar är relationer.
För fast än jag har världens bästa vänner och familj så vill jag ha mer. Jag är skit less på att vara singel på ren svenska. Att vakna själv på morgonen är så tråkigt. Tänk va mysigt att få lägga huvudet på en bröstkorg och halv sova lite.
Men samtidigt känns det läskigt med förhållanden, jag har varit singel så länge nu och mina gamla förhållanden va ju inte så jätte bra jämt.
Och när man har en karl när man är "vuxen" så känns det som att det är mer press liksom. Är han verkligen den rätta? Kommer jag skaffa hus och barn nu eller?
Jag tror att det är därför många blir osäker om någon visar intresse.
Det går inte att bara slappna av och bara följa med strömmen.
Det finns en som kommit in i mitt liv på ett så oväntat sätt. Och som gjorde ett så starkt intryck på mig att jag nästan ramla omkull. Fast det kan jag inte gå in så mycket på av olika anledningar.
Irriterande va? ;)

Nu gör ryggen ont så jag måste kliva upp, höres!




Älskade 311! Vad hjärtat värker utan dig <3

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela