thelifeofelsa.blogg.se

Följ mig och mitt liv via bloggen. Bor tillsammans med min sambo i lilla Strömsund. Jobbar som spring vikarie på dagis. Finns inte så mycket mer att säga egentligen ;)

Nyårslöften

Publicerad 2014-01-01 20:08:38 i Allmänt,

Jag har funderat mycket över nyårslöften. Alla ger ju en massa löften och jag tänkte inte ha nårga "jäkla löften som jag endå inte kommer hålla"
Men ju mer jag tänker på det så inser jag att jag kanske måste skaffa mig några själv. 
Inte så mycket löften som mål, som jag kan försöka följa istället för att tvinga mig själv att lova något.
Det är så många som sätter höga löften och när dom inte klarar dom så känner man sig bara misslyckad.
Så varför inte sätta saker som man önskar sig klara? Saker som man faktiskt känner sig duktig fast än det inte blev riktigt som man tänkt sig?
 
Så mina nyårsförhoppnigar/mål är dessa:
 
1. Jag vill gå ner i vikt. Mest för att jag helt enkelt vill bli snyggare i mina ögon. Och att kroppen blir glad är också ett plus ;) jag tänker inte sätta någon målvikt! Jag vill gå ner och jag kan jobba för det men jag vill inte ha en press att jag har si och så många kilon kvar. Jag vill bara vara glad för det jag klarar.
 
2. Bli bättre på att hälsa på folk! För jag är ju egentligen en väldigt social människa. Endå sitter jag hemma på timmarna och kvällarna när jag jobbar. Om jag går och hälsar på folk slår jag ju 2 flugor i en smäll.
 
3. Jag ska ta bättre hand om mig själv. Göra ansiktsmasker, fila fötterna, sminka upp mig och fixa håret när jag är ledig. Det sista där, att liksom göra sig fin, det är faktiskt viktigt! Att känna sig fin och tillfixad gör mycket för självförtroendet. Ibland när jag är ledig så kan jag sminka mig lite extra (dvs ha lite ögonskugga :p ) fast än jag inte har något speciellt att göra. Efterom jag har det jobb jag har så blir det ju inte direkt att man snyggar till sig för att mocka skit ;)
 
Tror det var mina mål. 
Kommer säker på fler men vem har sagt att löfterna måste vara runt nyår? ;)
Nu ska jag gå till C och D för en kopp te!
 
Hej så länge :)
 
Min fina höna som lodjuret tog..
 

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela